Iznenađujuća vijest
29

Bellator na pragu najvećeg pojačanja ikada i dovođenja velike zvijezde iz UFC-a

D. P.
Nate Diaz bi bio veliko pojačanje Bellatora (Foto: Twitter)
Nate Diaz bi bio veliko pojačanje Bellatora (Foto: Twitter)
U fokusu javnosti koja prati borilačke sportove definitivno je vijest dana mogućnost prelaska Natea Diaza iz UFC-a u Bellator organizaciju.
Slavni borac Nate Diaz zaključio je svoj ugovor s UFC-om nakon borbe s Tonyjem Fergusonom i pobjede na eventu UFC 279. Sada je u pregovorima s nekoliko različitih MMA organizacija, ali je najbliži prelasku u Bellator.

Špekulacije medija prekinuo je predsjednik Bellatora Scott Coker koji je potvrdio da dvije strane dogovaraju o posljednjim uvjetima saradnje te da se nada finalizaciji dogovora.

Diazova popularnost je na vrhuncu trenutno i predstavljao bi najveći posao Bellatora ikada. S druge strane, Diaz je nedavno poručio da odlazi iz UFC-a i da želi pokazati ime u nekoj drugoj organizaciji.

"U razgovorima smo i došli smo do njega, definitivno. Ima i druge ponude, ali smo u prilično dobroj situaciji", rekao je Coker.

S prelaskom u Bellator organizaciju nedavno se spominjao još jedan slavni borac i UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou.

Podsjetimo, ugovor s Bellatorom nedavno je potpisao i sjajni bh. borac Denis Stojnić koji uskoro očekuje debi u ovoj svjetski slavnoj organizaciji.