Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolt je živina.
Ja licno mislim da su dopingovani, ili da nesto ne stima. Nisam ni rekao da volim amere, u svakom slucaju ne mogu nikakvih furaca, pogotovo ne kao Bolt, da je normalan, neka trci 5.59 drago ce mi biti, ali biti toliko nafuran kao on rijetko ko moze biti.
@naravno-u svakom slučaju draže mi je da pobjeđuju dopingovani jamajčani nego nakljukani ameri ala moris grin...a o tome dali su raste dopingovane, kad im nađu nešto ,možemo razgovarati.
Tayson you are gay....
Cekam taj lijepi dan kad odkriju da trkaci sa Jamaike koriste nesto. Pa dajte molim u finalima trci od 8 ljudi 4 sa Jamaike. Isto tako i u zenskoj konkurenciji, pa u cemu je fora na Jamaici jedu palentu za dorucak rucak i veceru pa trce tako ko konji, naravno da nije tako, steroidi majka, sve ce biti jasnije za 3-4 godine, do tad nek\' uzivaju.