Spojeni povjerenjem
132

ASA Central osiguranje i Elvedina Muzaferija: Nastavak uspješne saradnje

ASA Central osiguranje i Elvedina Muzaferija
ASA Central osiguranje i Elvedina Muzaferija
Danas je u sjedištu ASA Central osiguranja svečano obilježeno potpisivanje produženja ugovora o sponzorstvu s najboljom bosanskohercegovačkom skijašicom Elvedinom Muzaferijom.

Elvedina je sa osvojenim 4. mjestom na Svjetskom kupu održanom u Crans Montani početkom 2024. godine, ostvarila rezultat karijere i novi najbolji plasman u historiji BiH skijanja.

ASA Central osiguranje ulaže u najbolje sportske priče

Već tri godine, ASA Central osiguranje, kao društvo koje cijeni iznimne sportske i ljudske priče, kontinuirano ulaže u podršku i razvoj talentovanih pojedinaca. Jedna od njih je i Elvedina Muzaferija. Uz potpisivanje ugovora, danas je Elvedina Muzaferija primila i značajnu nagradu kao priznanje za izniman doprinos, kojim je obradovala, ne samo građane Bosne i Hercegovine, već i cijelu regiju.

"S radošću naglašavamo našu odluku da prepoznamo i podržimo posebnu ljudsku i sportsku priču Elvedine Muzaferije. Ona nije samo izvor inspiracije za mlade, već i za širu zajednicu. Njezini impresivni rezultati svjedoče o tome da uspjeh proizlazi iz predanosti i marljivog rada. Uvjereni smo u blistavu sportsku karijeru koja je pred njom i s nestrpljenjem iščekujemo njezine rezultate. Želimo joj puno sreće u u završnici Svjetskog kupa ovog mjeseca u Saalbachu", izjavio je Predsjednik Uprave ASA Central osiguranja Feđa Morankić.

Elvedina Muzaferija također je izrazila svoju zahvalnost.

"Želim iskazati najiskreniju zahvalnost ASA Central osiguranju za veliku podršku koju su mi pružili tijekom moje sportske karijere. Hvala vam na snažnoj podršci. Radujem se što ću zajedno s vama nastaviti dijeliti svoj put do novih vrhova", kazala je Muzaferija.

Novi proizvodi ASA Central osiguranja: Osiguranje kućnih ljubimaca i osiguranje naočala

ASA Central osiguranje osim ulaganja u talentovane pojedince, ulaže i u nove proizvode osiguranja. Prvi i jedini na tržištu Bosne i Hercegovine, omogućili su: osiguranje kućnih ljubimaca i osiguranje naočala. ASA Central osiguranje je lider na tržištu osiguranja po premiji, isplati šteta, a od sada i po inovacijama. Novi proizvodi se mogu kupiti online na ASA Central webshopu uz 10% popusta.

"Sa zadovoljstvom nastavljamo biti ključni pokretači pozitivnih priča i izvor potpore talentima, koji svojim trudom i posvećenošću nadmašuju očekivanja te nas čine ponosnima", naveli su iz Uprave ASA Central osiguranja.