Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel istina da wolfram iz alphe prelazi u betu?
da da tako je. to je ionako poklonjen komadic zemlje od dubrovcana kulinu banu jos u 13. stoljecu
objektivno??? kako je to objektivno molim te ako cemo se prepucavati oko historije i sta je nekad bilo de malo prelistaj kolika je Bosna bila za vrijeme Tvrtka prvog i odakle dokle se prostirala, znaci prije Turaka pa onda lupaj ....objektivno bi bilo da mi trenutno imamo Neum, malo ali je nase, to je objektivno
To je Srpsko more bili i bice arendu cete platiti u naturi.
hrvati su nasa zapadna braca otuđena papi
@H P: \"WA nije predviden za takve prizemne pretrage, za to postoji Wikipedia, Yahoo, ili Google.\" Ne slazem se. Npr. \"President of Bosnia in 1994\" nije prizemna pretraga, niti je tacno da WA nije za takve pretrage predvidjen. Pogledaj video u kojem Wolfram objasnjava cemu WA sluzi. Nemoj da se svadjamo, i ti se malo informisi. Naravno, tacno je da je WA u alpha verziji i da ce na glupa pitanja u pravilu davati glupe odgovore. \"pokusaj pretragom na tim ostalim pretrazivacima naci treci izvod hiperbolne funkcije pa ces vidjeti sta ces dobiti. Nista, naravno, jer nisu predvideni zato. Pokusaj isto, ako znas uopste sta je to, na WA pa ces da dobijes odgovor.\" A dje si ti trazio \"treci izvod hiperbolne funkcije\" prije rata? :) sinh x)\'\'\'=cosh x, big deal :)
nisu oni jedini koji to čine. obratite pažnju na mapu BiH na vremenskoj prognozi TV Pink !!! odavno, prema njima, Neum nije u našoj državi.
nek\' nam ga mr. alpha podudla..svim bosancima a bogami i hercegovcima ! a sa njim i svi kamenjari ! ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA !
Ja koliko vidim oteli su nam i Brac, Hvar i Korculu, a ne samo Neum? :)
Bh more i bh predsjednik. Kao sto se zna, tj. ne zna, BiH nema predsjednika, te postavljanje pitanje na koja ne postoji odgovor sasvim logicno daje nelogican odgovor. WA nije predviden za takve prizemne pretrage, za to postoji Wikipedia, Yahoo, ili Google. Pokusaj pretragom na tim ostalim pretrazivacima naci treci izvod hiperbolne funkcije pa ces vidjeti sta ces dobiti. Nista, naravno, jer nisu predvideni zato. Pokusaj isto, ako znas uopste sta je to, na WA pa ces da dobijes odgovor. Zato, malo se raspitajte, nemojte puno, pa onda informisite narod.
Kako pise u Francuskim novinama \"Le Monde\" u clanku objavljenom prije par dana : Turska ce u kooperaciji sa Bosnom graditi ratnu luku Neum. Dezinformacijia ili ne sve je moguce!!
Vi ste se odrekli hrvatstva (iako ste to nekad bili) stvorili ste nacija=vjera i sta sad odrekli se biti Hrvat a htjeli bi more.. hehe malo morgen, ionako je Neum hrvatski, a vi ovdje pisete obicne gluposti.
I u cemu je greska?
@NORMALA kazes: \" TURISTA IZ BIH NE SMIJE VISE PRIVIRIT NA HRVATSKE OBALE A KAMOLI DA SANJATE.\" Daj tako ti Isusa objavi to kao Turisticku Reklamu Za HRVATSKU. MOLIM TE!!!!!! BIcemo ti zahvalni! KAd vide koji ste nacionalisti nece vam ni MADZARI doci!
NORMALA 26.05.2009. u 08:55 NITI JE MORE BOSANSKO NITI HERCEGOVACKO NEG HRVATSKO KOME SE NE SVIDJA NEK DOJE U NEUM OSTACE BEZ GLAVE .TURISTA IZ BIH NE SMIJE VISE PRIVIRIT NA HRVATSKE OBALE A KAMOLI DA SANJATE.MILJACKA PESKIR KUPANJE I SUNCANJE.ZBOGOM ZOHARI FAJRONT!!!!! JES TVOJE NEUM AL U Q!rcu. NEUM JE nas HERCEGOVACKI. KAO I ZAGREB! I ZADAR! Hehheheheheheh