Dobro poznato ime
1

Realme uskoro predstavlja seriju Note, model Note 1 će imati kameru od 108 MP

D. B.
Realme je nagovijestio dolazak potpuno nove linije proizvoda pod nazivom Note, a potom su procurili i prvi detalji.

Dio linije će biti smartphone Note 1, koji će imati 6,67-inčni OLED ekran Full HD+ rezolucije i frekvencije osvježavanja do 120Hz, veliku bateriju kapaciteta 5.000 mAh s podrškom brzog 67W punjenja i senzor za otisak prsta smješten ispod ekrana. Naprijed će se nalaziti selfie kamera od 16 MP, dok će na stražnjoj strani biti tri kamere, od 108, 8 i 2 MP. Uređaj će pokretati Dimensity 7050 procesor.

Gledajući specifikacije, čini se da će Realme Note 1 biti alternativa modelu Realme 11 Pro s jednom dodatnom kamerom. Navodno, cilj uređaja je da popuni prazninu između modela Realme 11 Pro i Realme 11 Pro+ na već krcatom tržištu mobitela srednjeg ranga, kako bi ponudio kompomis kupcima koji ne žele izdvojiti novac za Pro+.

Postoji i šansa za pozicioniranje mobitela kao pristupačnije alternative dvojcu Realme 12 Pro, kji stiže nešto kasniej ovog mjeseca.

Mogućnosti su beskonačne, tako da treba sačekati zvanično predstavljanje i otkrivanje Realmeovih namjera s Note linijom. Ovo ime su već koristile kompanije Samsung, Xiaomi, Vivo, Lenovo, Infinix, Meizu i Ulefone.

Vezani članci