Tehnologija
1

Postanite član "Technomarket SMS kluba"

Sponzorirani članak
Postanite član “Technomarket SMS kluba” i doživite novu dimenziju kupovine tehničke robe!

Technomarket, najveći lanac prodajnih salona tehničke robe u BiH i regionu svojim kupcima svakodnevno nudi apsulutni užitak pri kupovini. Osim akcijskih popusta, paketnih cijena, mogućnosti kupovine putem raznih kreditnih linija od ponedjljka 07.09.2009.godine poćinje realizacija programa „odanosti kupca“ putem Technomarket kluba na području Bosne i Hercegovine.

Sam cilj programa je omogućiti kupcu svakodnevnu informaciju o asortimanu, popustu, novitetima odnosno bilo koje pogodnosti pri kupovini tehnike opšte ili ciljane grupe proizvoda dostupnih na policama prodajnih salona Technomarketa.

Kupci/članovi kluba u mogućnosti su dobijati redovne informacije putem SMS i/ili e-mail poruka.

Članovi Technomarket kluba ostvarivati će pravo na učešće u nagradnim igrama, na periodične popupuste pri kupovini, i poklone iznenađenja.

Svaki kupac ima pravo na ostvarivanje članstva u Technomarket klubu pod slijedećim uvjetima.

Potrebno je izvršiti kupovinu koja nije limitirana u bilo kojem salonu Technomarketa u BiH, zatim ispuniti pristupnicu koju kupac može pronaći na info pultu Technomarket salona širom zemlje.

Nakon što ispunite pristupnicu upišete svoje lične podatke i broj mobilnog telefona, a zatim pristupnicu ubacite u predviđenu kotiju istaknutu na info pultu.

Obaveza ljubaznog osoblja u Tecnomarketima je da prilikom prodaje svakog artikla od 07.09.2009 informišu kupce o povoljnostima i uslovima pristupanja Technomarket klubu. Sudjelovanjem i ispunjavanjem pristupnice kupac dozvoljava uslugu prikupljanja, obrade i arhiviranja podataka u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Kompanija K&Data u čijem vlasništvu egzistira brend Technomarket obavezuje se, da će pažljivo i u skladu sa zakonom štititi podatke korisnika i pri tom postupati u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Doživite novu dimenziju kupovine uz tako mnogo tehnike I tako mnogo pogodnosti.

Technomarket, vaš prijatelj pri kupovini.