Predstavljanje u augustu
11

Ovako će izgledati Samsungov Galaxy Watch 5, stižu dva modela

D. B.
Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Samsung obično osvježava Galaxy Watch seriju u augustu, a taj mjesec dolazi uskoro. Poznati tipster s Twittera Evan Blass je objavio rendere koji otkrivaju izgled dva nadolazeća modela.

Riječ je o Samsungovim pametnim satovima Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro, koji će "svjetlo dana" ugledati na nadolazećem događaju Unpacked koji će u augustu održati južnokorejski tehnološki gigant.

Watch 5 Pro će biti nasljednik prošlogodišnjeg modela Galaxy Watch 4 Classic te će biti dostupan u crnoj i sivoj titanij boji, a kupci će moći birati između LTE i Bluetooth vezije. U ponudi će se naći veličina od 45 mm, dok će Watch 5 biti moguće dobiti u veličinama od 44 i 40 mm. Osim toga, Watch 5 će se prodavati u crnoj, plavoj i bijeloj boji.
Oba smartwatcha će imati Sapphire Crystal ekrane te će posjedovati GPS i certifikat 5ATM koji se odnosi na otpornost na vodu. Sa strane će se nalaziti dva dugmeta, kao i mikforon, a poznato je i da će satovi koristiti Google wearOS 3.5 s One UI Watch 4.5 interfejsom.

Nova Galaxy Watch 5 serija će biti predstavljena uz sljedeće preklopne mobitele Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip, kao i bežične slušalice Galaxy Buds Pro.