Dogovorite probnu vožnju
118

Nova era vožnje: Upoznajte Renault Austral s E-Tech tehnologijom i atletskim dizajnom u SCC-u

Renault Austral
Renault Austral
Ovogodišnje vrijeme praznika u SCC-u obilježit će potpuno novi Renault Austral E-Tech, automobil vrhunske tehnologije i potpuno nove dimenzije vožnje.

Atletski i elegantan dizajn, 4Control sistem, napredna sigurnosna tehnologija, sofisticirani multimedijski sistemi te hibridni pogon čine ključne prednosti ovog novog prestižnog SUV-a.

Posjetite SCC Sarajevo od 1. do 30. decembra 2023. i doživite Renault Austral svijet. Isprobajte, odaberite i odvezite novi Renault Austral uz mogućnost kupovine staro za novo.

Atraktivan dizajn i beskompromisna kvaliteta stvoreni za vrh klase

Ime Austral budi asocijacije na prostranstva južnih krajeva, sugerirajući na beskrajne mogućnosti koje su već duboko ukorijenjene u srž Renaultove baštine. Renault, putem modela Austral, afirmira svoj savremeni identitet kao marka koja ističe toplinu i predanost prema svojim korisnicima, pružajući im novu dimenziju svakodnevnog života.

Renault Austral
Renault Austral

Novi Renault Austral spaja odvažan stil s dinamičnošću i elegancijom. Promišljene dimenzije, precizne linije i sofisticirani detalji u prvi plan stavljaju njegovu kvalitetu.

Sa svojim atraktivnim i dinamičnim dizajnom, ovo vozilo će sigurno privući poglede gdje god da krene. Unutrašnjost nudi izuzetnu prostranost, udobnost i vrhunsku kvalitetu materijala. Osim toga, nudi beskompromisnu sigurnost i najnovije sigurnosne značajke, čineći svaku vožnju u Renault Australu istinskim užitkom.

Najnoviji hibridni motor E-TECH snage 200 KS demonstracija je snage i učinkovitost

Renault Austral E-Tech predstavlja budućnost vožnje sa svojom full hibridnom tehnologijom koja kombinuje najbolje od električnog i benzinskog pogona.

Renault Austral
Renault Austral

Pokretan najnovijim punim hibridom E-TECH, novi Austral odlikuje se najnižom potrošnjom goriva i emisijama CO2 u klasi (već od 4,6 l/100 km i 105 g CO2/km), bez negativnog utjecaja na užitak u vožnji. Austral će vas impresionirati i u mild hibridnim verzijama sa 140 KS i ručnim mjenjačem, te verziju sa 160 KS i automatskim mjenjačem.

"Hej Google"

Ekran OpenR krunski je dragulj Australove unutrašnjosti, a pokreće ga sistem OpenR Link. OpenR Link s ugrađenim Googleovim uslugama pretvara vožnju u istinski dojmljivo i intuitivno iskustvo. Samo recite: "Hej Google".

"Uz jedan od najboljih multimedijskih sistema na tržištu i najučinkovitiji hibridni motor na svijetu, novi Austral osvježava Renaultovu ponudu u C-segmentu proizvodom koji odgovara njegovim ambicijama i cilja samo srce europskog tržišta", rekao je Luca de Meo, glavni direktor Grupe Renault.

Renault Austral
Renault Austral

Posjetite ih u Sarajevo City Centru

Pridružite im se od 1. do 30. decembra 2023. u SCC Sarajevo kako biste doživjeli Renault Austral uživo. Saznajte sve informacije o ovoj impresivnoj full hibridnoj tehnologiji, mogućnostima financiranja, kupovini staro za novo, dogovorite probnu vožnju i odvezite jedan od odmah dostupnih Australa.