Tehnologija
0

Internet oglasnik Market.ba snizio cijene izdvojenih oglasa

Sarajevo-x.com
Vodeći bh. internet oglasnik Market.ba snizio je cijene izdvojenih oglasa za čak 50%. Izdvojeni glasi su smješteni na najaktraktivnijoj poziciji na naslovnici Marketa, a imaju i do deset puta više učitavanja od običnih besplatnih oglasa.

Izdvojeni oglasi su plaćeni oglasi koji se nalaze na naslovnici Market.ba i koji vašem oglasu znatno povećavaju vidljivost. Izdvojeni oglasi su stalni i traju 7 dana. Pored naslovnice svaki izdvojeni oglas ima i izdvojenu poziciju pri vrhu liste oglasa unutar kategorije i podkategorije. Izdvojeni oglas će obezbijediti da znatno veći broj korisnika Marketa pregleda vaš oglas čime će se povećati i šansa da će vaš oglas rezultirati prodajom ili kupovinom.

Od 11. oktobra 2007., Market.ba snizio je cijene izdvojenih oglasa za čak 50%, tako da sada izdvojeni oglas za nekretninu možete objaviti za samo 20,00 KM, oglas za automobil za 15,00 KM, dok cijena izdvojenog oglasa iz ostalih kategorija sada iznosi 10,00 KM. Izdvojeni oglasi se mogu platiti kreditnom karticom ili virmanom po predračunu. Ukoliko plaćanje vršite kreditnom karticom, vaš oglas će se odmah pojaviti među izdvojenim oglasima na naslovnici Market.ba

Market.ba vodeći je internet oglasnik u Bosni i Hercegovini na kojem je do sada objavljeno preko 57.000 oglasa.

Na Marketu se sedmično objavi preko 1.300 novih oglasa, a taj broj raste iz dana u dan. Broj različitih korisnika koji svakodnevno posjeti Market premašuje cifru od 7.000. Oni dnevno učitaju preko 80.000 različitih stranica.

Market.ba jedini je bh. internet oglasnik čiji se oglasi promoviraju i na najposjećenijem bh. internet portalu Sarajevo-x.com, kojeg svakodnevno posjeti više od 35.000 različitih ljudi.

Snažna marketinška podrška, profesionalan i jednostavan sistem, razvojna sposobnost tima koji je kreirao Market, više su nego dobri razlozi za objavu vašeg oglasa na Marketu.