Dolazi s privilegijama
32

Huawei predstavio premium smartphone Mate 60 RS Ultimate Design

D. B.
Kompanije Huawei i Porsche Design su sarađivale na specijalnoj Mate seriji mobitela i pametnih satova, a to partnerstvo je završeno prošlogodišnjim modelom Mate 50 RS Porsche Edition. Sada Huawei ulazi u novu fazu sa svojom linijom Ultimate Design, a prvi uređaj u novoj premium liniji je Mate 60 RS ultimate Design.

Gledajući specifikacije, Mate 60 RS Ultimate Edition je identičan modelu Mate 60 Pro+, posjeduje 6,82-inčni LTPO OLED ekran, Kirin 9000 procesor, široku kameru od 48, ultraširoku od 40 i periskopsku telephoto od 48 MP, dok se naprijed nalazi selfie kamera od 13 MP te ToF 3D senzor za dubinu i biometriju. Uređaj napaja baterija kapaciteta 5.000 mAh.

Međutim, vizuelne promjene su očigledne, jMate 60 RS Ultra je dobio keramički stražnji panel i osmougaoni modul kamere, a moguće je birati između crvene i crne boje sa završnom obradom u dva tona.

Kompanija nudi i ekskluzivne besplatne jednogodišnje privilegije za vlasnike Huawei bankovne kartice, a one uključuju VIP salone na aerodromima i željezničkim stanicama, osiguranje od kašnjenja leta, konsultacije s advokatima te časove jahanja. Huawei nudi i ekskluzivne zaštitne maske Star Diamond u crnoj i crvenoj boji, koje poktivaju prednju i stražnju stranu smartphonea Mate 60 RS Ultimate.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design je dostupan u crnoj i crvenoj boji te po cijeni od 1.641 dolar za konfiguraciju 16/512 GB, odnosno 1.778 dolara za konfiguraciju 16 GB/1 TB. Prodaja u Kini počinje uskoro.