Uvrijedljiva fotografija
0
Google se izvinio Michelle Obami
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Michelle Obama ape
http://images.google.ba/images?hl=bs&source=hp&q=Michelle%20Obama&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi ja nigdje ne vidim ovu sliku
Fakat. Jutros bila, sad je nema više. Welcome to 1984. p.s.: A kad je GWB bio na prvom mjestu pri traženju svakakvih pogrdnih izraza, onda je to bilo smešno, jedle? Hipokrizija brate.
Nema ove slike evo ja sad gledo na google Izgleda da su je ipak ukinuli
ovo je ruzno pravo, nikakva organizacija nema pravo da individualce ovako hinjski reprezentira, svaka greska programiranja mora se rijesiti da se ovo ne ponavlja. zato se google izvinio, jer na zapadu drustvo ima drustvene norme i kocnice dok to je jedna od kritikalnih stvari sto nedostaje balkanu. nema veze koliki si, drusvene norme se postuju uvijek.
Pa Murise cekamo ???????????????????????
Vala ista Biba XX.
Qrajber , IDIOTE !
svi mi licimo na majmune manje vise....al niko ko george bush...identican
Zasto se izvinjavaju kada ovakva i jest .