Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, T-Mobile nije americki operater nego njemacki, i to je ustvari sin Deutche telecoma, a nalazi se u Bonnu. Drugo, koji vrag znace dugmeta??? valjda se kaze tasteri!!!! Trece, nije slider kuciste, nego klizno kuciste - nismo u engleskoj!!!! Cetvrto, zar moze recenica poceti sa \"A\", kako ja znam \"A\" ide iza zareza. (A jedna od najatraktivnijih karakteristika) \"Zakretanjem i pomicanjem aparata može se gledati određenu lokaciju\" Valjda, \"moguce je gledat odredjenu lokaciju\"
mozda malo kasno, za 1-2 god bice - sto ce ti symbian ili android, kad moze windows7- :D
jest ruzan ali moras dodati da je danas pusten na netu njihov open sorce android sta mislis sta ce to sve moci za godinu dana, kad sada navale ljudi.
Google je jedini od svih tih firmi pokazao da mu je najvise stalo da korisnik u biti uziva u njihovim proizvodima, sto je i poenta svega. Uvijek su bili kreativni, jednostavni i najbolji u svemu u cemu su se \"takmicili\" pa im i na ovom polju predvidjam (i zelim) uspjeh!
Kako je samo ruzan...