PROMO
3

Samsung lifestyle modeli televizora dostupni u Domod poslovnicama

Vaš prostor zaslužuje više od samog televizora. Zaslužuje televizor koji će uvijek izgledati prekrasno, bio uključen ili isključen.

Samsung electronics je predstavio nove modele iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Frame i The Serif. Nove modele pronađite u Domod poslovnicama, a nešto više o njima možete pročitati u nastavku teksta.

Samsung The Frame

Model The Frame namijenjen je prije svega zaljubljenicima u umjetnost, sa izraženim osjećajem za estetiku. Ovaj uređaj pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućava prikazivanje više od 1.200 vrhunskih umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice kada je televizor isključen. Ova umjetnička platforma se konstantno nadopunjuje umjetničkim reprodukcijama, te omogućava da imate sopstvenu zbirku umjetničkih djela iz mnogobrojnih svjetskih muzeja, u samo jednom jedinom okviru. Kupac kupovinom televizora u Domod poslovnicama okvira u jednoj boji na poklon dobije okvir u još jednoj boji po želji. Dostupne boje okvira su bijela, crna, bež i smeđa. Na ovaj način možete imati televizor sa dvije različite boje okvira za zimski i ljetni period. Do kraja 2020. godine, pored 2 godine fabričke garancije dobijate i 3 godine dodatne garancije.

Samsung The Serif

Pored The Frame televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Serif. Samsung je ovom modelu dodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Garancija za ovaj model je također 2 godine fabričke garancije sa dodatnih 3 godine produžene garancije za sve televizore kupljene do kraja tekuće godine.

Samsung QLED modeli

Od rada iz udobnosti vašeg doma, do ozbiljnog treninga, savremeni pametni televizori omogućavaju pregršt pogodnosti i korisnih opcija za svakodnevni život. Sve to ne bi bilo moguće bez spoja najsavremenije QLED tehnologije vizuelnog prikazivanja sadržaja i pametnih opcija koje televizor pretvaraju u multifunkcionalni uređaj za svaku priliku. Uz kupljene Lifestyle modele i određene modele QLED televizora kupci dobiju besplatnu podršku Samsung stručnjaka koja obuhvata dostavu i besplatnu instalaciju u domu korisnika. Akcija važi do kraja tekuće godine. Također, svi kupci koji u periodu do 31.12.2020. kupe neki od uređaja iz širokog asortimana Samsung QLED televizora dobijaju posebnu garanciju u trajanju od pet godina (2 godine fabričke garancije + 3 godine dodatne garancije) na kupljeni model.

Više informacija o uređajima možete pogledati na www.domod.ba ili posjetite najbližu Domod poslovnicu.