Nauka
2

Odaberi X Factor telefon već od 1 KM i uživaj u sadržajima poznatog spektakla

Kako biste u svakom trenutku mogli pratiti dešavanja sa i iza scene m:tel je samo za vas pripremio posebnu X Factor Moj Mix tarifu.

Uz mjesečnu pretplatu od 30 KM (bez PDV-a) uz koju dobijate 60 minuta besplatnog saobraćaja u m:tel mreži, 100 SMS-ova koje možete slati prema svima u BiH i 2 GB neograničenog mobilnog interneta u m:tel mreži, nabavite i jedan od posebnih X Factor telefona uz koje dobijate i jedinstvenu mogućnost pregleda X Factor ekskluzivnog sadržaja potpuno besplatno u svakom trenutku putem posebne X Factor aplikacije do koje možete doci ako na Samsung App Store pretraživaču ukucate Xfactor ili Xfactor adria. Preuzmite je, instalirajte na vaš telefon i budite dio X Factora.

U ponudi su:

X PHONE Core/Samsung Galaxy Core po cijeni od 49 KM (sa PDV-om)

Gledate - svijetli, ne gledate - ne svijetli. Izgovorite jednu od komandi i on će ih uraditi za vas, bez dodira ekrana. Da li vam je dobra fotografija? Ne brinite se! X PHONE će vam ponuditi 8 fotografija jednog trenutka, a vi izaberite onu na kojoj izgledate najbolje. Zanimljivo? Ima još.

Ovaj telefon objedinjuje mnogo korisnih funkcija. • Ima brzinu kao neki laptop računari - 1.2GHz. Taman da brzo učitate X Factor emisije • Memoriju od 8GB za muziku i sadržaje koje volite i 1GB RAM-a • ChatON Messenger koji služi za razmjenu instant poruka sa prijateljima • Smart Stay održava ekran osvjetljenim sve dokle gledate u njega. Možete i da namignete nekome • Best Shot preporučuje najbolje fotografije od 8 neprekidnih snimaka. Da uhvatite najbolji trenutak • S Voice omogućava da upravljate telefonom pomoću glasovnih komandi

Radi na zvuk. Na glas. Ali vas neće kritikovati kao X Factor žiri.

X PHONE Fame/Samsung Galaxy Fame po cijeni od 1KM (sa PDV-om)

Prethodni telefon ste gledali, namigivali mu, birali najbolje fotografije... sada X PHONE Fame približite drugom X PHONE telefonu i tako pošaljite sadržaj koji želite. Bez Interneta ili bluetooth opcija. Samo blizak kontakt i razmjena podataka.

Bez dodira. Najnovija tehnologija uz operativni sistem Android Jelly Bean, preko jakog procesora koji je brz skoro kao laptop, uz novi telefon koristite sve moderne funkcije.

• Brz je poput nekih laptop računara, 1GHz • Motion UI da možete malo da promućkate vaš telefon i on će osvježiti sadržaje • S Beam da kroz mali bliski kontakt sa drugim X PHONE telefonom podijelite svoje sadržaje • Game Hub lite za jednostavan pristup vrhunskim igrama • ChatON za razmjenu instant poruka sa prijateljima

Može dosta toga. Ostavlja žiri bez glasa.

Jedino uz X Factor Moj Mix tarifu i telefone sa X Factor aplikacijom možete pristupiti apsolutno svim sadržajima koji će se dešavati iza scene i to potpuno besplatno.

Tarifni dodaci i kako ih koristiti

Naravno, X Factor mogu da prate i svi ostali m:tel korisnici putem interneta bez posebnih X Factor tarifa, ali sa drugačijim mogućnostima.

Kao postpaid i prepaid (Frend) korisnici bez posebnih tarifa i X Factor telefona, možete pristupiti određenim ekskluzivnim sadržajima kupovinom X Factor tarifnih dodataka. Kupovina ovih dodataka vrši se putem usluge Moj meni *100# ili slanjem poruke (xfactor 1 ili xfaktor 1, xfactor 7 ili xfaktor 7, odnosno xfactor 30 ili xfaktor 30) na besplatni broj 065 1155.

Putem ovih brojeva možete da nabavite tarifne dodatke po cijeni od 1, 2 ili 5 KM (sa PDV-om), a period važenja je 1, 7, odnosno 30 dana. Frend korisnicima se ovaj iznos umanjuje sa glavnog računa, a postpaid korisnicima se iznos naplaćuje putem mjesečnog računa.

Pristup ekskluzivnim sadržajima Nivoa 2 putem web sitea

Prijavite se jednostavno putem vašeg broja telefona i aktivacionog koda kojeg ćemo vam poslati u poruci. Nakon toga kreirajte lozinku koju ćete koristiti za svako sljedeće prijavljivanje. Naravno, pristup ekskluzivnim sadržajima kao i vremenski period u kojem ćete moći pristupiti sadržajima zavisiće od vaše kupovine tarifnog dodatka.

Prvom kupovinom tarifnog dodatka putem poruke dobićete lični identifikacioni broj koji će vam koristiti za prijavu u okviru xfactoradria.com.

Pristup ekskluzivnim sadržajima Nivoa 3 putem aplikacije

Za prvu prijavu putem aplikacije potrebno je unijeti svoj broj telefona i X Factor tarifni model kojem pripadate. SMS-om će vam stići aktivacioni kod kojeg unosite u predviđeno polje. Potrebno je da kreirate I lozinku s kojom ćete dalje ući u aplikaciju. Ovu lozinku moći ćete koristiti za svako sljedeće logovanje bilo kroz Android ili web/wap aplikaciju.

Izaberite dokle želite da idete, da li želite da budete u centru ili izvan njega, nabavite sebi opciju koja vam najviše odgovara, ali svakako budite uz X Factor!

Za više informacija pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

*Besplatni saobraćaj podrazumjeva pristup sadržajima isključivo na siteu (sadržaju X Factora) i ukoliko korisnik pristupi sadržajima linkova koji vode na druge siteove (reklame sponzora) taj sadržaj će biti tarifiran po standardnom cjenovniku m:tel-a za prenos podataka korisnika.