PROMO
35

ASBIS i Samsung BiH promociju Galaxy uređaja iskoristili za društveno korisnu akciju

Učesnicima i gostima osmog izdanja Sarajevo Marketing Summita, održanog 6. i 7. oktobra u Hotelu Hills, predstavljeni su novi modeli satova Samsung Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic, kao i pametne bežične slušalice Galaxy Buds2.

Promocija koju su upriličili ASBIS i Samsung BiH, kao društveno korisne kompanije, rezultirala je vrijednom donacijom.

Idealna prilika za testiranje novih Samsung uređaja pružena je kroz vožnju bicikla s trenažerom. Svi zainteresovani na Samsung štandu mogli su otkriti sjajne karakteristike Galaxy uređaja, a prvih 50 posjetilaca koji su isprobali bicikl dobilo je poklone.

Posebno su ih oduševili elegantan i bezvremenski izgled novih Galaxy satova, te opcije za praćenje zdravlja kao što su prepoznavanje različitih vježbi, pređenih koraka, brojanje kalorija, praćenje rada srca, i brojne druge karakteristike.

Posjetioci su imali mogućnost saznati i koja veličina satova im najbolje odgovara te otkriti kako se on višestruko prilagođava stilu korisnika, dok se brzo i lako povezuje sa drugim Samsung Galaxy uređajima.

Kada je riječ o isprobavanju slušalica Galaxy Buds2, nevjerovatni zvuk koji nude dočaran je na specifičan način - korištenjem VR uređaja.

Istovremeno sa otkrivanjem posebnog svijeta novih Galaxy uređaja, ljubitelji modernih i novih tehnologija dali su svoj doprinos akciji "30 km za ozdravljenje".

Cilj akcije bio je udruživanje snaga i prelazak 30 kilometara na biciklu u znak podrške udruženju "Think Pink - zajedno smo jedno", koje već godinama provodi aktivnosti s ciljem osnaživanja zdravlja žena u Bosni i Hercegovini, od kojih je najpoznatija šetnja/trka "Race for the cure". ASBIS i Samsung BiH su nakon ovog uspješnog događaja udruženju uručili vrijednu donaciju.

"Zadovoljstvo nam je što smo na najvećem marketing događaju u Bosni i Hercegovini animirali učesnike da upoznajući nove Galaxy uređaje učestvuju u društveno korisnoj aktivnosti. Na Samsung štandu svi su dobili priliku da isprobaju nove modele satova Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic i dožive poseban kvalitet zvuka koji nude pametne slušalice Galaxy Buds2, ali na poseban način.

Pametne funkcije ovih uređaja isprobali su na djelu - u vožnji bicikla s trenažerom i direktno doprinijeli ispunjenju našeg cilja. Hvala svima koji su nam pomogli da zajedno pređemo 30 kilometara za podršku zdravlju žena", poručili su organizatori akcije.