Zanimljivosti
0

Žena se porodila usred trgovine "Uradi sam"

FENA
Tridesetosmogodišnja Britanka nedavno je dala novo značenje nazivu trgovine Wilkinson koja prodaje proizvode DIY - Do it Yourself, u prijevodu "Uradi sam", nakon što se bez liječničke pomoći porodila usred dućana, izvijestili su britanski mediji.

Sue Jarvis postala je majka u Odjelu za prodaju boja u trgovini Wilkinson "Uradi sam" u mjestu Beaumont Leys u Leicesteru. Nakon što je u toaletu shvatila da joj je puknuo vodenjak, mobitelom je nazvala supruga koji je iz njihova doma stigao na vrijeme da joj, zajedno s osobljem, pomogne poroditi kćerku Karrisu.

"Kad sam otišla u toalet i shvatila da mi je puknuo vodenjak, znala sam da ću uskoro roditi, ali nisam mislila da će se to dogoditi u idućih 30 minuta", ispričala je Sue.

"Dok sam rađala usred trgovine, čitavo sam vrijeme mislila kako je sve skupa užasno nedostojanstveno, no zaposlenici trgovine Wilkinson bili su sjajni i učinili su sve kako ne bi osjetila svojevrsno poniženje zbog situacije u kojoj sam se našla", rekla je. Menadžer trgovine Gary Brewin izjavio je kako je iznimno ponosan na svoje zaposlenike koji su porod "odradili" u pola sata.

"Svi su odmah priskočili u pomoć. Jedan dio ih je blokirao sve pristupe Odjelu za prodaju boja, s obzirom da je trgovina bila puna kupaca, a drugi se potrudio pomoći ženi da rodi. Odonda nam u kupnju i dalje dolaze trudnice uz pitanje gdje je rađaonica u kojoj sve tako dobro funkcionira", našalio se Brewin.