Serijska ljubavnica
37

Upoznajte ženu koja spava isključivo sa oženjenim muškarcima

Klix.ba
Lee Romain
Lee Romain
Serijska ljubavnica, Britanka Lee Romain (44), je poslovna žena koja spava isključivo sa oženjenim muškarcima, jer smatra da su bolji u krevetu od drugih, budući da su ih supruge utrenirale.

"Volim ih jer su obično prije mene dugo imali samo jednu ženu koju su zadovoljavali. Oženjeni muškarci su sjajni, oni će vam davati komplimente, voditi vas van na ukusna jela, oduševljavati vas svojim manirima, a uz to će uvijek biti lijepo obučeni jer supruge brinu o njima", kaže Romain.

Dodaje kako su joj njeni muškarci vrlo zahvalni zbog onoga što dobiju u krevetu od nje. "Ja ne želim uništavati brakove, ja ih zapravo popravljam, jer dajem muškarcima ono što im često nedostaje. Nerijetko nakon mene oni imaju puno bolji seks i sa svojim suprugama", dodala je Romain, prenosi The Sun.

Lee je započela preljube nakon što je njen 28 godina stariji partner postao impotentan zbog bolesti. Umro je nakon što su osam godina proveli zajedno.

"Ja sam vrlo atraktivna i živa žena tako da mi je seks zaista nedostajao. Čak sam znala trčati maraton da bih oslobodila višak energije. Onda sam naišla na internet stranicu na kojoj su oženjeni ljudi željeli avanture, ali ne i uništiti svoje brakove. I tako je sve počelo. Nikada se stoga nisam osjećala krivom i tako je ostalo do danas", zaključila je Lee Romain.