Zanimljivosti
0

FOTO / Upoznajte crno-bijele blizance

Sarajevo-x.com
Britanka Shirley Wales (21), koja je rodila blizance carskim rezom, bila je zapanjena kad joj je babica uručila djecu. Sin je bio tamnoput na nju, a kćerka je bila slika i prilika oca, imala je svijetlu kožu i plave oči, piše "Daily Mail".
Dječak Leo i djevojčica Hope su rođeni u bolnici u West Yorkshireu. Shirley je rekla da je znala da nosi blizance, te da je jedno dijete muško, a drugo žensko, ali ni slutiti nije mogla da će djeca imati različitu boju kože.

"Za vrijeme trudnoće sam se šalila s tim da bi bebe mogle biti crno-bijele, te da ću ih u tom slučaju nazvati Ebanovina i Bjelokost. Kad su ipak tako rođeni, shvatila sam da bi bilo okrutno da ih tako nazovem", kazala je Shirley i dodala:

"Kad su se tek rodili Hope je bila potpuno bijela, a Leo se nije drastično razlikovao jer su oboje imali malo žute boje na sebi. No, kasnije je njegova koža postala još tamnija, dok je kćerkica ostala bijela".

Majku i djecu dnevno je posjećivalo po 100 ljudi prvih dana, jer su se svi željeli lično uvjeriti u različitost blizanaca. Shirley je u svakom slučaju presretna jer je priželjkivala dječaka i djevojčicu. Djeca su već stara 14 sedmica i postepeno razvijaju svoje osobnosti.

"To su moja mala čuda. Oni su toliko različiti i apsolutno odvojeni svjetovi. Istina, nekad ljudima trebam objašnjavati kako je i Hope moje dijete, ali meni to ne smeta, sretna sam zbog svega", kazala je Shirley.