Hit na društvenim mrežama
28

U Zagrebu osvanuo promotivni plakat za koncert koji će se održati 2030. godine

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pjevačica Domenica Žuvela rezervisala je zagrebačku Arenu osam godina unaprijed, a plakati koji su osvanuli u hrvatskoj prijestolnici najavljuju njen nastup zakazan za 8. novembar 2030. godine.

Pjevačica Domenica Žuvela koja trenutno učestvuje u showu "Ples sa zvijezdama", nedavno je najavila projekat čak osam godina unaprijed.

Billboardi koji najavljuju njen koncert 2030. godine osvanuli su u Zagrebu i potvrdili da su njene najave bile ozbiljne, a ubrzo su postale predmet rasprava na društvenim mrežama.

Žuvela je u razgovoru za Magazin In pojasnila svoju odluku da planira nešto tako daleko u budućnosti.

"Ja sam nekako uvijek bila optimista i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je tačno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje, nešto svjetlije pozitivnije, veselije'', kazala je tom prilikom.

"Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga", dodala je.

Mnogi su pozdravili ovakvu odluku, napisavši da je napravila odličan PR potez dok su drugi bili u nevjerici jer se nije šalila te zbog činjenice da je već moguće kupiti karte.