Neartikulisani povici
42

Snimak missica koje uzvikuju imena zemalja je hit na mrežama, postale predmet ismijavanja

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Na društvenim mrežama je objavljen video missica koje na takmičenju uzvikuju imena država koje predstavljaju, a njihovi "neartikulisani" povici su ubrzo postali predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Učesnice takmičenja Miss Universe i Miss World prilikom odvijanja samog događaja predstavljaju se publici uzvikivanjem imena zemlje za koju nastupaju, a jedan takav snimak osvojio je društvene mreže.

Na TikToku, a potom Twitteru i drugim platformama društvenih medija proširio se snimak koji prikazuje upravo takmičarke dok uzvikuju imena svojih država.

Njihovi ne tako "artikulisani" uzvici postali su predmet šala i online memeova, a među njima posebno se istaknula predstavnica Francuske.

Njen uzvik uzrokovao je da je porede s različitim životinjama, a neki su se našalili da je vjeran predstavnik svoje zemlje te da zvuči kao pijetao koji je nacionalni simbol Francuske.

@therialqueenmissology #missuniverse ♬ sonido original - MissUniverse

"Nisam znao da Miss World još uvijek postoji, ali gledam kako se Francuskinja predstavlja već pola sata", navodi se u jednoj od najpopularnijih objava na ovu temu na Twitteru.

Video missica je na ovoj platformi pregledan više od 13 miliona puta, dok video s TikToka ima više od 20 miliona pregleda.