"Old Spice"
64

Sjećate li ove reklame? Mnoge je nervirala, a evo kako danas izgleda glumac

L. R.
Isaiaha Mustafu mnogi će pamtiti po ovoj reklami (Screenshot/Youtube)
Isaiaha Mustafu mnogi će pamtiti po ovoj reklami (Screenshot/Youtube)
Reklama za gel za tuširanje "Old Spice" iz 2010. godine mnogi pamte kao jednu od bizarnijih reklama na tržištu, a evo kako danas izgleda glumac čija je uloga mnoge nervirala.

"Zdravo djevojke. Pogledajte mene, pogledajte svog muškarca pa opet mene. Tužno, on nije kao ja. Kada bi prestao koristiti proizvode namijenjene djevojkama i prešao na Old Spice, mogao bi mirisati kao ja", navodi glumac u reklami gdje karte za koncert pretvara u dijamante.

Upravo su ove rečenice proslavile američkog glumca Isaiaha Mustafu, koji je imao 35 godina kada je dobio glavnu ulogu u kampanji "The Man Your Man Could Smell Like" 2010. godine za popularni gel za tuširanje "Old Spice".

Glumac je tada započeo ozbiljniju glumačku karijeru, gdje je uglavnom glumio u horor filmovima kao što su: "It", "The Summers of IT: Chapter One", "The Summers of IT: Chapter Two" i "Crush". Osim što je glumac, Mustafa se bavi i fotografisanjem.

Inače, nakon ove reklame, kompanija P&G koja zastupa brend "Old Spice", snimala je još neke reklame koje su izazvale mnogo pažnje, a se u jednom od nastavaka brenda "Old Spice" pojavio i popularni glumac Terry Crews.