Seksao se u uniformi
0

VIDEO / Policajac dobio otkaz zbog seksa na haubi automobila

Sarajevo-x.com
Seks na haubi automobila koštao je jednog policajca u Sjedinjenim Američkim Državama posla.

Bert Lopez, policijski vetaran iz Novog Meksika, skinut je sa dužnosti nakon što su internetom počele kružiti fotografije njegovog spolnog odnosa sa nepoznatom ženom.

Dvije fotografije koje prikazuju policajca u uniformi "u akciji" proslijeđene su lokalnom policijskom šerifu Robertu Garciji, koji je prepoznao svog uposlenika.

Odmah je pokrenuta istraga, a Lopez je tri sedmice poslan na plaćeni dopust. Otkaz je došao nekoliko dana nakon što su istražitelji potvrdili da Lopez nije počinio nikakav zločin jer je utvrđeno da seksualni odnos nije bio u zamjenu za neku uslugu.

Policijski dužnosnici nisu htjeli otkriti da li je za vrijeme događaja policajac bio na dužnosti.

"Radi se o neugodnoj situaciji za čitav odjel, ali moramo poštovati prava svakog uposlenika tako da nećemo komentirati u vezi ovog slučaja", šturo je kazao glasnogovornik policije Tim Johnson.

Identitet žene nije otkriven, niti je precizirano u kakvim je odnosima sa otpuštenim policajcem. Lopez je 2009. godine imenovan za policajca godine, a u julu je odlikovan priznanjem "Challenge Coin", koje se daje policajcima koji rade više od onoga što se od njih zahtijeva.