Tek vjenčani
45

Par u vjenčanici i odijelu na dočeku Vatrenih u Splitu: S fotografisanja požurili na Rivu

N. O.
Foto: Pixsell/Miroslav Lelas
Foto: Pixsell/Miroslav Lelas
Mnoštvo navijača reprezentacije Hrvatske okupilo se u Splitu kako bi dočekali popularne Vatrene, a pažnju među njima privukli su Ivana i Dino - tek vjenčani par koji je na Rivu stigao u vjenčanici i odijelu.

Na splitskoj Rivi još od ranih popodnevnih sati brojni navijači počeli su s okupljanjem kako bi proslavili bronzanu medalju koju su osvojili nogometaši reprezentacije Hrvatske.

Nakon centralne proslave koja je jučer upriličena u Zagrebu, Splićani su organizovali i svečani doček za Marka Livaju, Ivu Grbića, Maria Pašalića, Ivana Perišića, Josipa Juranovića te Nikolu Vlašića.

Dok je većina okupljenih nosila dresove reprezentacije i odjeću s motivima zastave tj. sa crveno-bijelim kockicama, u gomili se istaknuo i jedan par.

@hrvatska_radiotelevizija Mladenci su u svoj veliki dan uključili i doček 🥰 #FIFAworldcup #Katar2022 #Qatar2022 #nogomet #croatianteam #hrt #doček #slavlje ♬ original sound - HRT

Mladenci Ivana i Dino su na doček stigli u vjenčanici i svadbenom odijelu - premda su se vjenčali u subotu danas su imali svečano fotografisanje nakon kojeg su požurili na Rivu.

Svečano odjeveni uspjeli su se probiti do same bine, gdje ih je fotografisao reporter Pixsella.

Širom Hrvatske danas su organizovani dočeci za reprezentativce, a pored Splita svečanosti su upriličene i u Varaždinu, Zadru te Velikoj Gorici.