Kao da nije ista osoba
74

Natjerala muža da se obrije, njegova transformacija iznenadila ljude: Vikinga si pretvorila u Kate Moss

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Djevojka po imenu Sophie Clarke nagavorila je svog supruga da obrije bradu koju je puštao godinama, no ni slutila nije kakve reakcije će njegova transformacija izazvati.

"Počinila sam zločin", napisala je u opisu videa koji je objavila na TikToku i šokirala svoje pratitelje. I ona sama je shvatila da zahtjev da se on obrije nije bio baš najpametniji potez.

Video je prikupio više od 38 miliona pregleda, a pratitelji su joj ostavili preko 50.000 komentara.

"Molila sam bradatog muža da skroz obrije lice prvi put nakon više godina. Ovo je najgora moguća ideja, kako je brijač uopće ovo dopustio?", napisala je u opisu videa razočarana supruga.

"U pravu si, ovo je zločin za čovječanstvo", glasio je jedan od komentara, a onda su uslijedili i brojni drugi koji se ne mogu načuditi ovoj transformaciji. Mnogima se čini kao da su na snimci dvije različite osobe.

"Bio je poput Vikinga, a sad izgleda kao Kate Moss", glasio je jedan od popularnijih komentara.

"Ovo ne može biti ista osoba, odbijam povjerovati u to", "O moj Bože, daj je zalijepi natrag", "Ženo, od čovjeka koji je mogao srušiti stablo i izgraditi kuću u šumi do tipa koji te pita možeš li mu otvoriti teglu krastavaca", glasili su neki od brojnih komentara.

@soph_jack.therollinghome

Replying to @:⁰ hope this proves he is infact a shape shifter 😂 #hairtransformation #husbandwife #funny #fyp

♬ Tadow (ACÚSTICO) - Nahz
Sophie je naposljetku morala objaviti i video u kojem je postavila njihove fotografije kroz godine kako bi dokazala da je zaista riječ o istoj osobi.