Čudni prohtjevi parova
0

Najbizarnija vjenčanja na svijetu

Sarajevo-x.com
Dan vjenčanja trebao bi biti najsretniji dan u životu zaljubljenih parova, no neki se potrude da bude i najbizarniji.

Ako ste pomislili da je par koji za vjenčanog kuma uzeo grizlija priredio do sada najčudnije vjenčanje, prevarili ste se.

Sljedeći primjeri pokazaju da svi parovi ne žele tradicionalnu ceremoniju vjenčanja te da su na taj dan spremni itekako eksperimentirati.

Kada je Peteru Greenu kum rekao da izgleda baš kao lik iz popularnog animiranog filma ''Shrek, on se nije naljutio. Naprotiv, mladoženji je tad sinula ideja da se na svadbi odjene baš kao nasmijani zeleni div i oženi svoju tadašnji djevojku, Christine England.

Drugi neobični par je sudbonosno ‘Da’ i ‘Dok nas smrt ne rastavi’ izgovorio u prostorijama pokopnog društva.

Jasoni i Rachael Storm iz Michigana zapravo su uštedjeli nešto novca tako što su vjenčanja obavili na za takve prilike morbidnom mjestu, jer je Jason radio tamo kao organizator sahrana.

Svećenik koji je vjenčavao dvije jednojajčane blizankinje zamalo se nije zbunio kada je mladoženjama dopustio da poljube svoju mladu.

Blizankinje Francine i Maria Munafo udale su se na isti dan, na istom mjestu, ali srećom parovi su kasnije otišli u različite apartmane za mladence.

Osuđenik na 12 godina zatvora zbog krađe prije odlaska iza rešetke tražio je od suda dopuštenje da se vjenča sa svojom zaručnicom.

Kevin Fleder pred oltar je došao sa lisicama na rukama, a ceremoniju vjenčanja kao i izricanje kazne zatvora obavio je jedan te isti sudac.

Egzibicionisti Elli Baron i Phil Hendicott vjenčali su se u stilu Adama i Eve. Zavjete su razmijenuli potpuno goli, noseći jedno vjenčane prstenove i nekoliko ruža postavljenih na stateške tačke na tijelu.