"Ljubav je u zraku"
125

Mladić iz Srbije zaprosio djevojku u avionu: Nije mogao čekati da slete u Pariz

L. R.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Aviokompanija Air Serbia nedavno je objavila snimak zaruka, koji se dogodio u njihovom avionu tokom leta iz Beograda za Pariz.

Naime, ova aviokompanija je pomogla jednom mladiću iz Srbije da zaruči svoju djevojku, a u snimku kojeg su objavili putem Instagram profila pokazali su kao je sve proteklo.

Uz snimak, uputili su i prigodnu poruku, a u samom naslovu objave napisali su "Ljubav je u zraku: Ovo je najljepša novogodišnja priča".

Na snimku je moguće vidjeti i da je kapetan leta učestvovao u ostvarivanju ovih zaruka, tako što je putnicima rekao da ima jednu neplaniranu, ali veoma lijepu objavu. Kapetan je poručio kako se jedan od putnika upravo sprema postaviti važno pitanje.

Stoga je zamolio sve prisutne da ga podrže, a mladiću je rekao kako u avionu ima 139 svjedoka njegove ljubavi.

"Kada imate važno pitanje da postavite, nestrpljenje raste. Jakov nije mogao da sačeka da stigne u Pariz i odlučio je da već u avionu zaprosi svoju djevojku. Uz malu pomoć kapetana, posade i 139 putnika na letu Air Serbia JU314, Mina je rekla 'da'. Mina i Jakove, raduje nas što smo dio vaših uspomena. Sretno i da sa nama porodično letite još mnogo, mnogo godina", poželjeli su iz ove aviokompanije.

Nakon što je djevojka pristala, putnici su im aplaudirali i snimali ih, a osoblje leta čestitalo im je na zarukama te počastilo šampanjcem. Objava na Instagramu ubrzo je pokupila brojne komentare, gdje su korisnici oduševljeno pisali i čestitali paru na zarukama.