Narušavanje javnog reda i mira
34

Komšije ih tužile zbog vrištanja tokom seksa

Klix.ba
Komšijama je prekipjelo pa su odlučili podnijeti tužbu protiv Jessice Angel i Colina MacKenziea, para koji je navodno bio toliko bučan tokom seksa da je to već prelazilo u remećenje javnog reda i mira.

Komšije ovog para iz Južne Australije zahtijevaju da im se izreknu sankcije kako bi prestali vrištati i psovati, ukratko glasno voditi ljubav. Zbog toga što se par nije mogao obuzdati, komšije su čak 20 puta pozivale policiju u četiri mjeseca. Nakon učestalih žalbi komšija, protiv Jessice i Colina je podnesena tužba, a ukoliko budu osuđeni mogli bi se suočiti sa kaznom od skoro četiri hiljade eura.

Par je čak bio i priveden nakon jedne od burnih noći, a prema pisanju britanskog Daily Maila, glavni krivac za sve je Jessica.

"Kako uopće možete živjeti u mjestu gdje ne možete imati seks. To je smiješno. U svakom slučaju Jessie je ta koja pravi buku. Seksamo se po sedam sati, pet noći u sedmici. Vjerovatno ću umrijeti od srčanog udara, ona me ubija tim", izjavio je MacKenzie.

Nakon što je par jedne večeri priveden u policijsku stanicu, gdje su upozoreni da ne smiju praviti buku, samo nekoliko sati nakon toga scena se ponovila. Komšije su ponovo bili van sebe, pa su odlučili cijeli slučaj poslati na sud.