Glumačka zvijezda 90-ih
44

Internetom se dijeli snimka "Sabrine, vještice tinejdžerke", evo kako danas izgleda

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Glumica Melissa Joan Hart, nekada velika dječija zvijezda najpoznatija po ulozi u seriji "Sabrina, vještica tinejdžerka", snimljena je u publici tijekom AEW Dynamite hrvačkog showa.

Melissa je snimljena u prvom redu odakle je pratila akciju u ringu, a poslije se susrela s hrvačkim zvijezdama iza pozornice.

Glumice je prikazana na ekranu prije brutalnog meča Bryana Danielsona i Leeja Moriartyja, a njeno pojavljivanje u javnosti mnogima je probudilo nostalgiju.

"Svatko u određenim godinama će se razveseliti kad vidi nekoga tko je bio popularan u ranim 90-im. Ta dobra vrsta nostalgije. Melissa Joan Hart bila je naša kraljica", Možda bi Sabrina mogla napraviti čaroliju zbog koje će AEW Dynamite trajati 3 sata", "Sabrina im je ukrala show", samo su neke od reakcija na Twitteru.

45-godišnja glumica je obožavateljica hrvanja, a nakon glavne uloge u seriji "Sabrina, vještica tinejdžerka", nije imala značajnijih uloga.

Melissa je prije nekoliko godina u svojim memoarima; "Melissa Explains It All" pisala o burnoj prošlosti te priznala da je bila ovisna o meskalinu, ecstasyju, marihuani i halucinogenim gljivama.

Od 2003. godine Melissa je u braku s Markom Wilkersonom s kojim ima tri sina, Masona, Bradyja i Tuckera.