Nasmijao je mnoge
48

Gostovanje koje dan popravlja: Sin Zvezdane Stojaković (5) je hit zbog dosjetljivih izjava u emisiji

N. O.
Screenshot/FACE TV
Screenshot/FACE TV
Nedavno izdanje jutarnjeg programa FACE televizije obilježilo je gostovanje bh. voditeljice Zvezdane Stojaković, međutim, njen petogodišnji sin Alek "ukrao je show" simpatičnim izjavama.

Na Instagram i TikTok profilu bh. novinarke Lejle Zvizdić podijeljen je snimak gostovanja Zvezdane i njenog sina Aleka u emisiji "Uzbuđenje" koju vodi Lana Stanišić na FACE televiziji.

"Alek je prelegendica i sin naše Zvezdane Stojaković. Gostovanje kojim dan popravlja i smijeh na licu crta, mora na feed", poručila je Zvizdić uz isječke iz emisije koji upravo prikazuju petogodišnjeg Aleka.

U emisiji je Stanišić pokušavala od dječaka "dobiti dozvolu" da porazgovara s njegovom majkom dok je on imao par doskočica.

"Ako vi hoćete samo s mamom da pričate, meni je svejedno", kazao je, ali je potom imao još komentara.

"Oprostite, ja nisam nikad gostovao", kazao je simpatični Alek u emisiji uz poruku da će u budućnosti "uvijek s mamom gostovati".

Potom se pohvalio i kako zna čitati, a nakon što je pročitao s natpis s mikrofona (FACE), Lani je kazao kako to znači "frajer".

Nakon što ga je upitala hoće li on biti frajer i kakav će biti prema djevojčicama kazao je: "Dobar, ljubit ću se koliko mogu. Bit ću džentlmen".

Na Lanino pitanje šta znači biti džentlmen kazao je: "Da se ljubi s djevojčicama".

Pričljivi dječak svojim odgovorima nasmijao je i majku i Stanišić, a na društvenim mrežama pokupio je simpatije korisnika. Na kraju emisije se posebno zahvalio što je gostovao u emisiji još jednom naglasivši da nikad prije nije bio na TV-u.