Zanimljivosti
5.3k

Fotografiju maturantice Almase Sarajlić na Facebooku lajkalo više od 23.000 ljudi

Piše: E. Mehić
Almasa Sarajlić
Almasa Sarajlić
Fotografija Almase Sarajlić, maturantice Elči Ibrahim-pašine mederese u Travniku, proširila se društvenom mrežom Facebook i do sada ju je "lajkalo" više od 23.000 ljudi. Kako je kazala za Klix.ba, nije mogla ni sanjati da će njena maturska fotografija izazvati toliko pažnje.

Almasa je početkom maja na svom Facebook profilu postavila svoju matursku fotografiju, koja je za samo osam dana skupila više od 23.000 lajkova. Brojni građani BiH komentarisali su njenu fotografiju ističući kako je izrazito lijepa i kako odiše srećom i blaženstvom.

Broj "lajkanja" i podjela Almasine fotografije na Facebooku iz dana u dan raste, ali to njoj ne predstavlja problem i ističe da nije očekivala ovakvu situaciju, ali joj je drago da su ljudi podijeljenih mišljenja.

"Nisam očekivala ovakve reakcije, sasvim uredu je da ima i pozitivnih komentara i onih koji nisu pozitivni, ali hvala Allahu na svemu. Naravno, sve ovo neće promijeniti moju situaciju i moj život. Držim se svojih odluka kao što je to bilo i do sada i nemam namjeru da se mijenjam", kazala je Almasa za Klix.ba.

Almasa još uvijek nije odlučila šta će studirati, dodaje da ima mnogo opcija, ali da joj je najbitnije nakon svega ostati na zemlji i dobro razmisliti o bitnim postupcima u životu.