Košta 500 dolara
7

Elon Musk prodaje bacač plamena: Odličan je za ubijanje zombija i pečenje oraha

Klix.ba
Foto: Instagram video screenshot
Foto: Instagram video screenshot
Tehnološki milijarder Elon Musk otkrio je novi proizvod svoje Boring Company koji je nazvao najsigurnijim bacačem plamena na svijetu. Musk kaže da je njegov novi uređaj odličan za ubijanje zombija ili pečenje oraha.

Uređaj Boring kompanije izgleda kao puška koja baca vatru. Kompanija je novi proizvod objavila na svojoj službenoj stranici uz opis kako "garantirano oživljava svaku zabavu". Mnogima nije u potpunosti jasno kako bi se ljudi trebali zabavljati uz puške koje bacaju veliki plamen, ali Musk kaže da se mogu koristiti za pečenje oraha.

Great for roasting nuts 🔥 🥜

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

"Kad dođe zombi apokalipsa, bit ćete sretni što ste kupili bacač plamena. Efikasan je protiv hordi nemrtvih. U suprotnom vraćamo novac", napisao je Musk na Twitteru.

Samo nekoliko sati nakon objave o bacaču plamena, Musk je promijenio opis svog profila na "zombi zaštitnik" i time odbacio glasine kako tajno stvara zombi apokalipsu kako bi povećao potražnju za njegovim bacačima plamena. Dodao je kako mu nedostaje objekat u kojem bi mogao proizvesti toliki broj zombija.

"Potrebno je milion zombija za takozvanu apokalipsu. Gdje da pronađem dovoljno veliku fabriku da ih napravim toliko?", zapitao se Musk.

U svakom slučaju, Muskov bacač plamena može se naručiti putem web stranice Boring Company po cijeni od 500 dolara. Proizvod će se dostavljati širom svijeta, ali troškovi dostave i takse nisu uključeni u cijenu.

Zanimljivo je kako kompanija Boring kupcima bacača plamena nudi i aparat za gašenje požara za 30 dolara.