Neobična dijeta Kineza
1

Dvije godine jeo isključivo travu i lišće i izliječio tumor

Sarajevo-x.com
Jedan Kinez tvrdi kako je dvije godine nije jeo ništa osim lišća i trave. Zahvaljujući toj dijeti u potpunosti je ozdravio i osjeća se jako dobro.

Li Sanju iz sela Niuweu u provinciji Guangdong kazao je kako je prezadovoljan svojom neobičnom dijetom.

"Gledao sam TV emisiju na kojoj su rekli kako čovjek može najviše deset dana preživjeti samo na vodi, pa sam pomislio da bih mogao probati živjeti hraneći se isključivo darovima prirode“, kazao je Sanju, dodajući kako ne izgleda drugačije od ljudi u svom selu izuzev što uvijek miriše na travu.

Sanju je isprva pokušao jesti travu poput goveda, ali okus je bio gorak te se zbog toga razbolio, objavila China News Network

"Posumnjao sam da je trava u blizini moje kuće zagađena pesticidima pa sam se počeo hraniti biljem sa planine i nisam imao nikakvih problema“, istakao je Sanju.

U početku on je jeo male porcije riže pomiješane s travom i lišćem, no ubrzo je isključio rižu.

"Više ne mogu jesti meso. Od svega što je masno razbolim se. Davali su mi 1.000 dolara da pojedem komad svinjetine, ali nisam mogao. Inače, ranije sam bio bolešljiv i često sam završavao u bolnici. No, otkako sam promijenio dijetu, nikada više nisam posjetio liječnika. Čak je i tumor na mom desnom stopalu nestao“, kazao je Sonju.

Liječnici su istakli kako je većina biljaka koje je Sonju koristio jestvo i neotrovno, ali ne i preporučljivo.