Podigla tužbu
0

Dobila otkaz u banci jer je previše seksi

Sarajevo-x.com
Debrahlee Lorenzana
Debrahlee Lorenzana
Bankarka sa Manhattana tužila je Citigroup jer su je otpustili zbog toga što je prezgodna. Navodno, 33-godišnja samohrana majka Debrahlee Lorenzana otkaz je dobila zbog provokativnog oblačenja čime je uznemiravala muške radne kolege.

Lorenzana je tužbu podigla u decembru 2009. godine, no podružnica u kojoj je radila tvrdi kako otkaz nije dobila zato što je seksi već zbog loših rezultata na poslu.

Samohrana majka, pak, ostaje pri svojim tvrdnjama te navodi kako je čak dobila i listu na kojoj je navedeno kakvu odjeću ne smije nositi na poslu, na kojoj su se našle tjesne farmerice, visoke potpetice, rolke, strukirani kostimi...

"Nisam mogla vjerovati da su mi dali listu odjeće koju ne smijem nositi. Mislila sam da se šale. Uznemiravam nekoga? Koga? Moji klijenti nemaju nikakvih problema s tim", kazala je bijsna Lorenzana.

Zgodna Lorenzana koja je porijeklom iz Portorika kaže kako brine o svom izgledu, ali nikada nije činila ništa kako bi namjerno izazivala kolege ili im odvlačila pažnju. Štaviše, neke njene kolegice se oblače mnogo provokativnije.

Bankarka, koja je visoka 167 centimetara i teška 56 kilograma, istakla je i to kako su njene obline i lijepo lice dar prirode i zbog toga je niko ne bi trebao kriviti, te ne želi da ljepota bude njeno prokletstvo.