Na beogradskom groblju
7

Uz pjesmu Divljeg kestena sahranjena tragično preminula youtuberka Kika Đukić

N. C.
Sahrana Kristne Kike Đukić (Foto: Telegraf.rs)
Sahrana Kristne Kike Đukić (Foto: Telegraf.rs)
Mlada youtuberka Kristina Kika Đukić, koja je tragično preminula prošle sedmice, sahranjena je danas na groblju Lešće u Beogradu. Na vječni počinak Kiku su ispratili porodica i brojni prijatelji.

Iako je bilo upitno održavanje opela, zbog nagađanja o uzroku smrti mlade influenserke, ono je održanao u kraćem obliku nego što je običaj, jer su izostavljene neke crkvene pjesme. Kristinina porodica dobila je dozvolu od Patrjaršije da se opelo održi.

Sahrani mlade youtuberke, osim porodice i prijatelja, prisustvovali su kolege influenseri. Kika je sahranjena u bijelom sanduku uz pjesmu "Kristina" Divljeg kestena.

Prije nekoliko dana srbijanskim medijima obratila se njena porodica, zamolivši javnost da prekine špekulacije o uzroku Kikine smrti, jer to otežava sahranjivanje 21-godišnjakinje. Porodica je tada zamolila medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oproste od Kike te da je sahrane prema običajima.

Kristina je preminula prije nekoliko dana u Beogradu, a vijest o njenoj smrti potresla je regionalnu javnost.

Ona je bila srbijanska influenserka čiji je YouTube kanal imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.