magazin
0

Umrla Anna Nicole Smith

Sarajevo-x.com
Bivša Playboyeva zečica, Anna Nicole Smith umrla je u četvrtak u hotelu na Floridi nakon što je zbog predoziranja tabletama za mršavljenje izgubila svijest.

“Potvrđujem da ja Anna Nicole danas preminula. I za mene je ovo šokantna vijest kao i za vas. Zaista vam ne mogu ništa više reći. Njen suprug je još u nevjerici”, izjavio je njen advokat Ronald Rale za Reuters.

Medicinska sestra koja je pronašla Smithovu odmah je pozvala pomoć. Iako su vatrogasci stigli za nekoliko minuta i odmah je odvezli u bolnicu, doktori nisu mogli ništa učiniti.

Sin Anne Nicole, 20-godišnji Daniel Smith preminuo je prošle godine samo nekoliko dana nakon rođenja njene kćerke Danielynn.

U junu 1994. godine Smithova se udala za 89-godišnjeg bogataša, Howarda Marshalla, koji joj je nakon smrti ostavio imovinu u vrijednosti 1.6 milijardi dolara. Punih 12 godina se na sudu borila sa njegovim sinom Pierceom Marshallom oko ostavštine, kojeg je sud proglasio za jedinog nasljednika. Vrhovni sud je prošle godine presudio da Smithova ima prava da se i dalje pravno bori za nasljedstvo. Pierce Marshall je preminuo u junu prošle godine.