magazin
40

U prodaji ulaznice za Red Bull BC One Sarajevo Cypher

Klix.ba
Ulaznice za brejkerski događaj godine – Red Bull BC One Sarajevo Cypher u Domu mladih u Sarajevu, 19. aprila 2013. godine u 20 sati su puštene u prodaju i mogu se nabaviti putem online prodaje na www.kupikartu.com kao i na prodajnim mjestima agencije Kupikartu.ba. Cijena ulaznice je 5 KM i uključuje konzumaciju.

Sarajevo Cypher, osim što će pokazati ko je najbolji brejker u BiH, ujedno predstavlja i bh. kvalifikacije čiji pobjednik putuje u Kijev na istočnoevropsko regionalno finale, gdje će se boriti za ulazak u veliko svjetsko finale koje se u novembru održava u Seulu. Red Bull BC One je najveće svjetsko takmičenje u B-Boyingu, koje ove godine slavi svoju desetu godišnjicu, a po prvi put i takmičari iz naše zemlje imaju mogućnost da predstave svoju vještinu.

Prijave su u toku, a šesnaest najboljih B-Boyeva koje žiri u pretkvalifikacijama odabere boriće se 19. aprila u Domu mladih u borbama jedan-na-jedan za titulu kralja bh. brejkinga i odlazak na regionalne kvalifikacije. Dan prije takmičenja, 18. aprila, u prostorijama plesnog kluba Romantik u Holiday Innu, od 16:30 do 18:30h biće održana radionica za sve zainteresovane brejkere.

Više informacija na<a class="text-magazin hover:underline" href="http://www.<span class=" err"="" data-suggestions="RedBull">redbull.ba"> www.redbull.ba.