Užarena atmosfera u Slozi
0

U nedjelju prvi Zumba party u BiH

Sarajevo-x.com
U organizaciji kluba Athena, na čelu sa Elmom Višo, prvom licenciranom instruktoricom u našoj zemlji, u nedjelju 22. maja, u klubu Sloga/Cinemas u Sarajevu bit će održan prvi Zumba party u BiH.
Party počinje u 20 sati, a uveličat će ga licencirani zumba instruktori iz regije, te specijalni gosti DJ Dizzy Dee i Aki the Drum.

Zumba već nekoliko godina osvaja žensku, ali i mušku populaciju širom svijeta. Odnedavno je zumba ludilo zavladalo i kod nas. Sve je više onih koji su se zarazili ovim energičnim plesom, koji je kombinacija latinoameričkih ritmova i popularne muzike različitih žanrova.

Zumba je namijenjena svima koji vole plesati, zabavljati se i vježbati. Predstavlja dinamičan i uzbudljiv fitness program prožet vrućim latino ritmovima salse, merenga, kumbije i reggaetona. Izvode se pojednostavljeni plesni koraci koje je lako savladati, a što je najbolje, nije potreban plesni partner. Kombinira se s klasičnim aerobik pokretima, tako da radi i razvija se cijelo tijelo, a oblikuju se struk, bedra, bokovi i noge, ni ne osjećajući pri tom da se vježba.

Zumba je sve u jednom, ples, party i vježba. Dođite i zumbajte.

Ulaznice se mogu nabaviti putem Kupikartu.ba.