magazin
0

Tuborg party na točkovima stiže u BiH

Sponzorirani članak
Tuborg party na točkovima, poznatiji kao Tuborg Warm Up Bus, koji u okviru promocije koncerta grupe Depeche Mode obilazi sve veće gradove regiona, 5. i 6. aprila konačno stiže u Sarajevo i Banju Luku.

Autobus koji je kompletno opremljen za super provode, započinje dvoiposatnu party vožnju ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu u 20 sati, a dan kasnije kreće sa parkinga ispred Kastela u Banjoj Luci u isto vrijeme.

Samo najsretniji, odnosno, najbrži fanovi, koji su sakupili 24 Tuborg čepa i na vrijeme se prijavili putem zvanične Tuborg Facebook stranice, uživat će u Tuborg busu. Očekuje ih odlična zabava uz besplatno pivo i dobru muziku, a kroz brojne nagradne igre mogu osvojiti i ulaznice za koncert grupe Depeche Mode koji se održava na Ušću u Beogradu 19. maja 2013.

Ali, dobra zabava očekuje i sve ostale ispred Tuborg busa na spomenutim lokacijama, kao i posjetioce Tuborg after partyja u Mash clubu u Sarajevu i Underground clubu u Banjoj Luci.

Zagrijavanje za koncert s Tuborg karavanom započelo je početkom marta u Kragujevcu. Posjećeni su još Kraljevo, Zrenjanin, Novi Sad, Šabac i Bačka Palanka, a nakon Sarajeva i Banje Luke, Tuborg karavan ide u posjetu Jagodini 12.04., Nišu 13.04., Požarevcu 19.04., Subotici 20.04., Čačku 26.04., Užicu 27.04., Budvi 30.04., Podgorici 04.05., Kruševcu 11.05. i Beogradu 18.05.2013.godine.

Tuborg je pokretač i sponzor mnogobrojnih muzičkih dešavanja od kojih se izdvaja i predstojeći koncert grupe Depeche Mode u Beogradu. Poznat je svima kao sinonim dobre zabave i posvećen je inovativnosti, što između ostalog pokazuje i ovim nesvakidašnjim Tuborg autobusom za zabave. Budite i vi dio Tuborg zabave, dođite i uživajte uz Tuborg pivo i muziku Depeche Mode!