Španjolska voditeljica
42

Žena koju je Davor Šuker htio oženiti snima film o svom životu koji je obilježila velika tragedija

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ana Obregón, španjolska TV voditeljica i bivša djevojka legendarnog nogometaša Davora Šukera otkrila je da snima biografiju o svom životu.

Ana i produkcijska kuća Grupo Ganga donose najsretnije, najbolnije i medijski nepoznate epizode života glumice i voditeljice.

"Uzbuđena sam što sa svima mogu podijeliti vijest da sam se vratila televiziji. Postigla sam dogovor s jednom od najboljih produkcijskih kuća u Španjolskoj da napravim biografiju o svom životu", napisala je Ana Obregón na Instagramu.

"Vrlo smo zahvalni Ani Obregón što nam je omogućila da podijelimo nešto tako intimno kao što su njezina iskustva. Njezin je život primjer svladavanja i ustrajnosti. Uvjereni smo da njezina priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim", poručio je Javier Cuadrado, menadžer Grupo Ganga za španjolske medije.

Inače, 67-godišnja Ana i danas plijeni pozornost svojim izgledom, a jednom prilikom je ispričala kako ne vjeruje i instituciju braka te kao dokaz tome ispričala je neuspjelu Šukerovu prosidbu.

"Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio", kazala je tad Ana. Prisjetila se da su bili na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad ju je u čaši vina dočekao prsten. Kako nije odmah primijetila blještavi predmet, nagnula je čašu, a prsten joj se zaglavio u grlu.

"Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, ko bi se normalan htio vjenčati", našalila se Obregon.

Atraktivna Španjolka slikala se za Playboy u dobi od 62 godine, a na Instagramu je prati preko 900 hiljada ljudi.

Prije dvije godine doživjela je veliku tragediju kada joj je sin jedinac preminuo od raka u 27. godini.

Voditeljica često objavljuje stare fotografije na kojima pozira nasmijana sa sinom.