Dosad nepoznat detalj
45

Željko Samardžić poklonio pjesmu Vesni Zmijanac koja je postala veliki hit

N. C.
Željko Samardžić
Željko Samardžić
Željko Samardžić prisjetio se kako je svojoj kolegici Vesni Zmijanac poklonio pjesmu koja je postala veliki hit.

Poznati pjevač otkrio je da mu nije žao što je to uradio jer veoma cijeni Vesnu Zmijanac.

"Znam za nekoliko pjesama, bilo ih je 4, 5… Sasvim slučajno se dogodilo dok sam snimao svoj prvi album sa Futom, da se jedna pjesma dopala Vesni Zmijanac, a već je bila smiksana, čak imam i taj snimak i ja sam svojoj starijoj kolegnici bez ikakve naknade izašao u susret i dao sam joj da snimi, to je pjesma 'Da li ti je večeras po volji', koja je prilično veliki hit i nije mi žao, drago mi je jer ja Vesnu cijenim, ona je izuzetan pjevač", otkrio je pjevač.

On je istakao da ga osjećaj nikada ne vara kada su pjesme u pitanju, a ako nekome pokloni pjesmu onda mu je taj neko sigurno prirastao srcu.

Željko Samardžić poklonio pesmu Vesni Zmijanac Samardžić je nedavno ispričao i kako je slučajno nastala njegova pesma „Grlica“ koja je i danas veliki hit.

"Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem šta su to našle u meni i kaže ona: 'Eto imam odličan naslov", prisetio se Samardžić.