Showbiz
0

Zanosna zečica Kate Moss rođendan slavi golišavim fotografijama

Klix.ba
Slavna manekenka Kate Moss odlučila je pokazati svoje raskošne obline i na taj način proslaviti svoj 40. rođendan, ali ujedno i 60. rođendan popularnog magazina Playboy. Naime, fatalna ljepotica krasit će naslovnicu januarskog izdanja magazina, a svoje razgolićeno tijelo pokazati na fotografijama koje će se naći na 18 stranica tog izdanja.

U kostimu zečice Kate Moss je zablistala na fotografijama te pokazala da joj godine čak i gode.

Zanosna manekenka pozirala je i u toplesu, a u magazinu za odrasle naći će se i njena fotografija gdje leži gola dok joj skupocjeni nakit prekriva "određena mjesta" na tijelu.

Fotografije su načinili Mert Alas i Marcus Piggott.

"Šezdeseto izdanje Playboya svjedoči o isto toliko godina lijepih žena, sekusalne emancipacije, dobrog ukusa, revolucionarne fikcije i mijenjanja novinarstva", kazao je urednik Playboyevog izdanja Jimmy Jellinek.

Dodao je da Playboy nije mogao pronaći bolji način proslave 60. rođendana do objave fotografije prelijepe Kate Moss.

Hugh Hefner, osnivač Playboya, je istakao da njegov magazin od samog početka zastupa slobodu govora i izbora.

"Prije 60. godina osnovao sam magazin s ciljem da utječem na kulturne promjene u Americi, kao i s namjerom da ovaj magazin postane glas sofisticiranih muškaraca širom svijeta. Ponosan sam što slavimo ovaj jubilej i njegujemo vrijednosti koje smo zastupali od početka", naveo je Hefner.