SAD
0

Willu Smithu titula najpopularnije zvijezde

Sarajevo-x.com
Jedan od najčitanijih magazina u Americi Parade i Entertainment Tonigh, jedna od najpopularnijih emisija posvećenih šoubiznisu, udružili su snage kako bi otkrili koje su to najpopularnije ličnosti u Americi. Na samom vrhu osvanuo je glumac, filmski producent i reper Will Smith.

Višestruki dobitnik Grammyja i glavni junak mnogih hollywoodskih filmskih hitova okrunjen je titulom najpopularnije američke zvijezde, dok se Tom Hanks, zvijezda filmova "Da Vinčijev kod" i "Anđeli i demoni", udobno smjestio na drugom mjestu zanimljive liste. Treća najpopularnija ličnost iz svijeta zabave je žena, i to oskarovka Reese Witherspoon, čija je ljubavna veza s kolegom Jakeom Gyllenhaalom, čini se, u posljednje vrijeme javnosti mnogo zanimljivija od njenih glumačkih dostignuća.

"Mislim da sam u životu doživio velike uspjehe, velikim dijelom zahvaljujući činjenici da se nikada u potpunosti ne opuštam. Uvijek razmišljam o tome šta me čeka iza ugla", kazao je tamnoputi glumac, za kojeg je teško povjerovati da je krajem septembra proslavio već 40. rođendan.

Kada je riječ o drugoplasiranom Tomu Hanksu, on nikada ne razmišlja o glumi kao o poslu. "Ne bi me trebali zvati najfinijom osobom u Hollywoodu, već bi me trebali zvati najsretnijom osobom, jer još uvijek ne mogu vjerovati dokle sam dogurao", prokomentarisao je dvostruki dobitnik prestižne filmske nagrade Oskar.

Jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu George Clooney ovoga puta našao se na četvrtom mjestu liste najpopularnijih zvijezda, a u stopu ga slijedi legendarna Meryl Streep i još jedan hollywoodski zavodnik Brad Pitt. Među prvih deset pojavili su se i Julia Roberts, Johnny Depp, Jennifer Aniston i svima dobro poznati Dr. McDreamy iz TV serije "Uvod u anatomiju", Patrick Dempsey.

Vezani članci