Uprkos pritužbama fanova
0

Whitney Houston tvrdi da nema problema na turneji

Sarajevo-x.com
Whitney Houston
Whitney Houston
Američka pop diva Whitney Houston kaže da njena australska turneja prolazi u najboljem redu. Međutim, njena priča se ne slaže sa pričom razočaranih fanova, koji su ne samo razočarani njenim izgledom, već i glasom koji više nije kao nekad.

Pjevačica je dobila niz pritužbi na svoj račun, zbog nastupa u Brisbaneu gdje je počela svoju australijsku turneju. Neki obožavatelji više nisu mogli izdržati, te su demonstrativno napustili dvoranu i tražili povrat novca od karata.

Fanovi su se žalili da loše pjeva jer konstantno gubi glas i ne može da dođe do daha. Također je fijasku na ovom nastupu doprinijela i njena iscrpljena pojava. Međutim, njena publicistica tvrdi suprotno.

"Ona se odlično osjeća i dobro se provodi na turneji sa svojim fanovima. Oni ne prestaju da plešu i pjevaju uz njene nove ali i stare hitove", rekla je Kristen Foster za Reuters.

Whitney je prošle godine najavila povratničku turneju nakon sedam godina odsustvovanja sa muzičke scene. Dok nije pjevala i snimala nove albume, drogirala se i dovela do ruba propasti.

Njen novi album "I Look To You" je prvi nakon sedam godina i prošao je relativno dobro kod publike i kritike. Nakon australijske turneje, od aprila kreće sa francuskom i britanskom turnejom.