Preminula 2018.
84

Vukašinović o pokojnoj kćerki: Znao sam da će naslijediti moju prirodu u pretjerivanju pojačanu opijatima

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Milić Vukašinović je u novom intervjuu, između ostalog, govorio o kćerki Maji koja je preminula 2018. godine.

"Praznici su posebni u životu svakog čovjeka pa samim tim i uspomene utječu na to pojačano doživljavanje istih. Posebno je bolno kada izgubite nekog svog bliskog, a naročito rođeno dijete i baš zbog toga nijedan praznik nema više nikakvu draž, ako sam taj praznik slavio sa svojim djetetom kojeg više nema", rekao je za Blic.

Dodao je kako je, nažalost, znao šta će se dogoditi s Majom.

"Nema šta da se preispitujem, jeste moglo biti drugačije da me je moja prva žena Vera, a Majina mama, poslušala da ne pravimo djecu jer sam znao da će moje dijete naslijediti moju genetiku, prirodu i narav sadržanu u bjesomučnom pretjerivanju u svakom doživljaju života, pojačanom opijatima... Sebi nisam mogao da uskraćujem to po cijenu života pa je bilo ono 'Ko preživi, pričat će', ali moja kćerka nije preživjela i znao sam da će to tako da bude i nisam mogao tu ništa da promijenim", kazao je.

Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter

Milić na društvenim mrežama redovno iskazuje bol, kako za Majom, tako i za ostalim članovima porodice koje je izgubio.

"Učim prve akorde pokojnog sina mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, bratovog sina i rođenu kćerku, život ti je*em. Bog me valjda čuva za kraj", napisao je ranije na Twitteru.