Showbiz
5

Victoria Beckham u kineskom Vogueu: Divlja i nježna u isto vrijeme

Klix.ba
Miljenica modne industrije Victoria Beckham fotografisala se za novi broj kineskog Voguea. Na fotografijama Victoria izgleda prirodno, divlje i seksi.

Victoriju smo navikli gledati u ženstvenom i pomalo grubom izdanju, no na ovim fotografijama iznenadila je mnoge. Iako izgleda "divlje" zbog odjeće koju ima na sebi, kose koja je raščupana i poza, uspjela je pokazati svoju nježniju stranu.

Ipak, britanski mediji i javnost poveli su polemiku o jednoj fotografiji za koju sumnjaju da je na njoj photoshopom Victoriji "nestao" dio noge. Riječ je o fotografiji na kojoj je Victorija podigla nogu i drži je rukama. Nije utvrđeno da li je u pitanju greška ili optička varka.

Victoria nije komentirala špekulacije, ali je objavila fotografije zahvalivši se ekipi s kojom je radila i kazavši kako joj je bilo predivno na snimanju.

Nekadašnja Posh Spice fokusirala se na izgradnju modnog carstva otkako je napustila popularnu grupu Spice Girls. Kako su objavili britanski mediji, Victoria je odbila i da se pojavi na ponovnom okupljanju ove grupe, kao i sve moguće intervjue i pojavljivanja s članovima.

"Rekla je ne svim prijedlozima. Odbila je nastupe, učešće u snimanju dokumentarca pa čak i zahtjev da bude citirana na godišnjici. Njen trenutni prioritet je izgradnja modnog brenda", rekao je izvor blizak Beckhamovima.