Scarlett Johansson
0

Varanje je odvratno

Sarajevo-x.com
Mlada hollywoodska glumica Scarlett Johansson je čitateljima magazina Cosmopolitan otkrila kako nikada ne bi pristala biti u otvorenoj ljubavnoj vezi.

Američka glumica, a odnedavno i pJevačica, kazala je kako joj nikad ne bi palo na pamet da prevari zaručnika, glumca Ryana Reynoldsa, iako je svjesna da posvećenost samo jednom partneru može biti "težak posao".

"Vjerujem u pronalazak srodne duše. Uvijek sam bila u monogamnim ljubavnim vezama", priznala je Johansson u intervjuu za američki lifestyle magazin Cosmopolitan, te dodala kako nikad ne bi voljela biti u slobodnoj vezi, jer je to "previše odvratno".

"Ipak, ne vjerujem da je monogamija prirodNA za ljudska bića. Monogamija može nekim osobama zadavati dosta muke. Ne vjerujem da se to odnosi na sve i ne vjerujem da mnogima to uspijeva."

"Ne upoznate uvijek pravu osobu u pravo vrijeme. Važno je da ljudi isplaniraju vlastiti život i porade na svojim problemima, prije negoli u njega uključe drugu osobu.

Scarlett je nedavno izjavila kako redovno putem emaila, komunicira s američkim predsjedničkim kandidatom Barrackom Obamom, što je on negirao.