Odlazak Rona Ashetona
0
Umro legendarni gitarista The Stoogesa
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da sasvim sigurno dugogodisnje iskustvo Art Zone-a Jamiroquai-puna Skenderija, MTV Exit- ADF, Lord of the dance - pune dvorane u Tuzli BL i SA, Maksima Mrvica BH i Cro turneja te James Blunt je krivo za to :) eee dobra moja mahala... nekad se ovo moglo zvati gradom...
Amaterizam i nesposobnost Art Zone-a su nas dodatno obrukali. Nema to sa vehabijama nikakve veze. Nema cak ni sa neizainteresovanoscu. Problem je losa organizacija i jos losija procjena.
Yebo vehabije, nemaju oni s tim nista, nezainteresovanost je razlog.
A mogli smo ih po zadnji put cuti uzivo ovdje da ih nisu papci i vehabije otjerali