Ipak nije Ross
23

Uhapšen lopov koji liči na glumca Davida Schwimmera, Rossa iz "Prijatelja"

Klix.ba
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Nekoliko sedmica nakon što se pojavila fotografija lopova iz Blackpoola on je i uhapšen, a ono što je zaokupilo pažnju javnosti jeste nevjerovatna sličnost s glumcem Davidom Schwimmerom.

Naime, 36-godišnji muškarac uhapšen je danas zbog krađe piva u jednom restoranu u Blackpoolu, koja se dogodila 20. septembra, piše Daily Mail.

"Prepoznajete li ovog muškarca? Želimo razgovarati s njim u vezi s krađom iz restorana Blackpool koja se dogodila 20. septembra", napisali su iz policije u opisu fotografije.

Kada je policija postavila fotografiju, na hiljade ljudi se javilo i ustvrdilo da se radi o poznatom glumcu.

"Pa to je Ross", "Pustite ga na miru, opet se razveo, treba mu pivo", "Izgleda da je Rossu loše palo što su se Monica i Chandler odselili", bili su samo neki od hiljada komentara na fotografiju.

Podsjećamo, do glumca Schwimmera došla je ova informacija o krađi piva, a on je urnebesnim videom negirao da je kradljivac.

"Policajci, kunem se da to nisam bio ja. Kao što možete vidjeti, bio sam u New Yorku. Policiji iz Blackpoola želim sreću u istrazi", napisao je Schwimmer ispod videa na kojem se vidi kako iznosi pivo iz prodavnice.