Došao je i taj dan
0

Udala se Kim Kardashian

Sarajevo-x.com
Američka starleta Kim Kardashian (30) napokon je izgovorila sudbonosno "Da" svom momku, NBA zvijezdi, Krisu Humphriesu.

Vjenčali su se na privatnom imanju u Montecitou, Kalifornija, u prisustvu 440 gostiju. Kim je do oltara doveo očuh Bruce Jenner, a djeveruše su joj bile sestre Kourtney i Khloe.

Kim je bila u prelijepoj vjenčanici koju je dizajnirala čuvena Vera Wang, a vjenčano prstenje dizajnirala je njena prijateljica, također poznata Lorraine Schwartz. Kim je za vjenčanje naručila tri vjenčanice kako bi se mogla presvući prema potrebi. Kris je bio u crnom smokingu i bijeloj košulji s bijelom leptir-mašnom.

Među zvanicama su bile i zvijezde Lindsay Lohan, Eva Longoria, sestre Venus i Serena Williams, Avril Lavigne... Sve zvanice su na zahtjev mladenke došle u crno-bijeloj kombinaciji. Svadbena torta koštala je između 15.000 i 20.000 dolara.

Ekskluzivne fotografije s vjenčanja otkupio je magazin People za nevjerovatnih 1,5 miliona dolara. Par je ranije izjavio da neće ići na medeni mjesec prije iduće godine, ali će zato imati još jedno svadbeno veselje nakon vjenčanja. Desit će se to za deset dana na zasad nepoznatoj lokaciji, prenijeli su američki mediji.