Showbiz
0

Trudna Nicole Kidman

Sarajevo-x.com
Hollywoodska zvijezda Nicole Kidman i njen suprug Keith Urban očekuju svoje prvo zajedničko dijete, objavio je Daily Mail.

Dobitnica Oskara i poznati country pjevač već su 18 mjeseci u braku, a na božićnoj proslavi su, sa svojim najbližim članovima porodice podijelili radosnu vijest o trudnoći Kidmanove.

40-godišnja glumica je već mnogo ranije nagovijestila da će u 2008. godini malo usporiti, kada je riječ o njenoj karijeri, a javnosti nije otkriveno kada bi se otprilike Nicole Kidman mogla poroditi.

Kidmanova je, tokom svog prvog braka sa glumcem Tomom Cruiseom, usvojila danas 14-godišnju Isabellu i 12-godišnjeg Connora, te će ovo biti njeno prvo biološko dijete.

Kidmanova i Cruise su se razveli 2001. godine, a nedugo nakon njihovog razlaza otkrila je javnosti da je u braku doživjela izvanmateričnu trudnoću i pobačaj.

Kidmanova i Urban su proveli božične praznike u Sydneyju, nakon što je Nicole završila sa snimanjem romantične avanture Baza Lurhmanna, "Australia". Idući mjesec u Berlinu započinje raditi na filmskom projektu sa glumcem Ralphom Fiennesom i britanskim rediteljem Stephen Daldry. Riječ je o novom filmu pod naslovom "The Reader", a nakon ispunjenja obaveza na ovom filmu namjera uzeti dužu pauzu.

"Sada smo želim provesti što više vremena sa svojim suprugom i uživati", kazala je Nicole Kidman za Daily Mail.